DE WINKEL

Earthphones van landen en streken, als land-zee-vriendschap, met ouderwetse emoticons of abstracte earthphones voor de totale ontspanning. Een houten paneeltje met daarop duurzaam gelijmd zand en aarde van over de hele wereld: vulkanisch zand van de Canarische eilanden, gesteente uit de Dolomieten, Val Venosta, terra di Siena en kalk uit Bagni di S. Fillippo Toscane, Curaçao en Bonaire, landschatten uit Spanje, California, Australië, Afrika en verder... 

De Earthphone klein en fijn om mee te nemen en de Earthpad voor op je bureau.

Eerste serie Earthphones in houten hoesje I-phone 4.  Limited Edition. Nu ook in speciaal op maat gemaakte katoenen hoesjes en houdertjes om neer te zetten als een kunstwerkje of niet-digitale foto ;) Alle prijzen zijn inclusief hoesje.

Earthphone 4 nieuwe collectie, gefotografeerd zonder hoesjes. Bij de eerste kun je zien wat de mogelijkheden zijn: houten hoesje of katoenen op maat gemaakte hoesje. Prijzen zijn incl. een hoesje.

Tweede galerie van Earthphone variërend van grootte I-phone 6 tot Samsung 8. met verschillende soorten hoesjes naar keuze ;) Nu ook speciaal op maat gemaakte katoenen hoesjes, zie voorbeeld.  Alle prijzen zijn inclusief hoesje.

Nieuwe zomercollectie EarthPhones! ter grootte van een iPhone 6/7/8


Earthphone plus

Hier de nieuwe zomercollectie 2019! In EarthPhone plus uitvoering. Ook bij deze de optie katoenen hoesje.


Earthpads voor jong en oud.

Heb je een oud hoesje dat leeg in een hoekje ergens ligt?

Geef het een tweede leven en bestel een op maat gemaakte Earthphone. Met het land of de streek die je graag ziet, om even af te wisselen met je digitale wereld.

Inmiddels zijn er al meer dan 70 Earthphones de wereld in op hun missie om rust voor ogen en innerlijk te brengen.

Hieronder de eerste Earthphones die al over de wereld aan het reizen waren, voordat deze website er was, om bij te dragen aan een beetje rust voor ogen en innerlijk, in de VS, Portugal, Zuid-Limburg, het Gooi of in de polder.