WAT IS HET?

Prachtige kunstwerkjes die in de verte op een smartphone lijken, maar een heel andere schermbeleving bieden. Een EarthPhone is gemaakt van verschillende kleuren aarde, zand, schelpjes of steensoorten, gelijmd op een klein houten paneeltje ter grootte van een smartphone.

Ze zijn zorgvuldig verzameld van plekken over de hele wereld. Stukjes sequoia-boom, schelpen van de wadden, zand uit Australië, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan in een speciaal voor jou gemaakte EarthPhone

Ga voor de humor van zwemmende haaienvinnen of voor de nostalgie van oude tijden. Voor de rode tinten uit Afrika of de zwarte uit Waterland. Of kies er eentje uit de ruime collectie.Een Earthphone past precies in een kleurrijk of juist subtiel bamboe hoesje of een speciaal ontworpen hoesje van schilderslinnen of -katoen.


Ze zijn allemaal uniek, dus je komt nooit iemand tegen met dezelfde Earthphone als jij. Je hoeft hem nooit op te laden, te updaten of te back-uppen. Wat een rust.


WAT ZIJN DE REACTIES?

Enkele quotes, reacties en ervaringen met de Earthphone:

“Ik neem de Earthphone mee in mijn tas, zo heb ik Afrika altijd bij me”, Marcia Luyten.

“In een woord: geweldig! Bevrijdend ook, deze benadering.” Hans Schnitzler.

“Ik had niet gedacht dat ik er zo van zou genieten, als ik er naar kijk, is het alsof ik even op het strand ben”, Hilleke Ozinga.

“De Earthphone ligt hier op tafel ter leering ende vermaeck”, Jetta van Hemert, California.

“Ik heb hem hier in de kamer staan op een plek waar ik vaak langskom, zo kan ik er vaak naar kijken”, Nanouk Prins.

“Wat een briljante vormgeving. Ik hang ze alledrie als een compositie aan de muur”, Jochem Galama.

“Wat is dit mooi en complementair met de smartphone. De Earthphone is alles wat een smartphone niet is en dus een perfecte aanvulling op en bijdrage aan het onthaasten en aarden in de digitale wereld”.

“Dit is briljant!” Carina Riezebos.

“Wauw, wat mooi bedacht, het is een nieuwe kunstvorm: Pocket-art!”

“De titel van de Earthphone ‘Het Wijland’: wat een heerlijke woordspeling, deze komt op mijn bureau”, Louk Dubois.

 “Het kado voor mijn beste vriendin viel in goede aarde, het was een schot in de roos, zelfs het hoesje viel in de smaak ;)”