NIEUWS BLOGS

Lees hier de laatste ontwikkelingen en avonturen van de Earthphone.
 

"Rembrandt herrijst uit Nederlandse aarde"

in de bijzondere expositie RMBRNDT.NU

in de Klaproos van 3 t/m 13 oktober, Papaverweg 38, 

wo t/m zo van 17:00 tot 23:00 uur.

Sale Zomercollectie voor het goede doel, geldig tot 22 september 2019:

Een mam van Dam tot Dam!
Dit jaar ren ik weer voor andermans levens en het campagneteam Huntington.
Op onderstaande link kun je meehelpen in het onderzoek door rechtstreeks te doneren.

Je kunt ook een Earthphone Plus van de laatste modelletjes van de zomercollectie kopen voor maar 60 euro en dan zorg ik dat 40% bij het goede doel campagneteam Huntington terecht komt! Zo steun je 3 goede doelen: Huntington, een kunstenares en jezelf in de rustmomenten door even je smartphone af te wisselen met je Earthphone ­čśë. 

Laatste modelletjes zomercollectie:

Dit drieluik speciaal gemaakt met alleen zand en aarde en schelpjes van Nederland voor de wedstrijd Lang Leve Rembrandt in het Rijksmuseum. Helaas niet door naar de finale... 

Het portret van Rembrandt is reeds verkocht! 

Het drieluik splitst zich op in het Selfie Portret"Rembrandt herrijst uit zand en aarde", EarthPad Rembrandt Kleuren "Aarde tot aarde, as tot as, stof tot stof" en de EarthPhone "Rembrandt-app". 

Op het Happinez festival waren ook een paar Aardse Schilderijen te zien met als favoriet deze Maan van de Serie "Kleine Werelden":

Zomercollectie. Nu ook de EarthPhones te bestellen met speciaal op maat gemaakte katoenen hoesje. Zie voor details bij De winkel.

First contact? Op 10, 11 en 12 mei staan we in de Playa op het HAPPINEZ FESTIVAL in de TAETS: Hemkade 16, 1506 PR Zaandam

Het was een zeer energievolle beleving bij het Happinez Festival! De EarthPhones en EarthPads schitterden. een speciale zomercollectie gemaakt en zijn een aantal verkocht voordat er een foto van gemaakt was ;)

Hieronder de snapshots van een paar van de verkochte werken van de zomercollectie:

In januari kwam het artikel, de beeldopening, ook in de Franse Happinez uit!

Ik wens iedereen een smart, sociaal en steengoed 2019 !

Afgelopen weekeinde vielen de Earthphones en Earthpads in goede aarde! Ze waren te zien en te voelen op de Art Peperkamp Luxury Gifts Fair in Zuid-Limburg.

De speciaal ontworpen Earthphone "Justdiggit" is met veel plezier en dank in ontvangst genomen door de organisatie Justdiggit met als slogan: Cooling down the planet! past perfect bij Earthphone : Cooling down the people!

De nieuwe collectie is geïnspireerd op een fantastische week in de Cinque Terre en het werken met bladgoud op een vitrinekast voor Pertijs in Breda.

De kunstroute in Broek in waterland was heel bijzonder: het gevarieerde aanbod en de belangstelling. De Earthphones verrassen en maken vele mensen aan het glimlachen. Ontspanning door de kleuren en aanraken. Ook leuke gesprekken over landen en herinneringen.
En 5 EarthPhones en 1 Earthpad (het eerste modelletje!) verkocht en zijn op hun missie om...

PERSBERICHT - Voor lancering EarthPhone 14:00-17:00 uur, 28 januari 2018 ________________________________________________________________________________

in 2017 was ik bezig met een serie zandschilderijen "Kleine werelden". Schetsen voor grote schilderijen. Er gebeurde het tegenovergestelde: ze werden steeds kleiner. Zie hier de moeder van alle Earthphones.