NIEUWS BLOGS

Lees hier de laatste ontwikkelingen en avonturen van de Earthphone.
 

First contact? Op 10, 11 en 12 mei staan we in de Playa op het HAPPINEZ FESTIVAL in de TAETS: Hemkade 16, 1506 PR Zaandam

Ik wens iedereen een smart, sociaal en steengoed 2019 !

Afgelopen weekeinde vielen de Earthphones en Earthpads in goede aarde! Ze waren te zien en te voelen op de Art Peperkamp Luxury Gifts Fair in Zuid-Limburg.

De speciaal ontworpen Earthphone "Justdiggit" is met veel plezier en dank in ontvangst genomen door de organisatie Justdiggit met als slogan: Cooling down the planet! past perfect bij Earthphone : Cooling down the people!

De nieuwe collectie is geïnspireerd op een fantastische week in de Cinque Terre en het werken met bladgoud op een vitrinekast voor Pertijs in Breda.

De kunstroute in Broek in waterland was heel bijzonder: het gevarieerde aanbod en de belangstelling. De Earthphones verrassen en maken vele mensen aan het glimlachen. Ontspanning door de kleuren en aanraken. Ook leuke gesprekken over landen en herinneringen.
En 5 EarthPhones en 1 Earthpad (het eerste modelletje!) verkocht en zijn op hun missie om...

PERSBERICHT - Voor lancering EarthPhone 14:00-17:00 uur, 28 januari 2018 ________________________________________________________________________________

in 2017 was ik bezig met een serie zandschilderijen "Kleine werelden". Schetsen voor grote schilderijen. Er gebeurde het tegenovergestelde: ze werden steeds kleiner. Zie hier de moeder van alle Earthphones.