EARTHPHONE 4

Het is een houten paneeltje met daarop duurzaam gelijmd zand en aarde van over de hele wereld: vulkanisch zand van de Canarische eilanden, gesteente uit de Dolomieten, terra di Siena en kalk uit Bagni di S. Fillippo Toscane, Curaçao en Bonaire, landschatten uit Spanje, California, Australië, Afrika en verder... 

De Earthphone 4 klein en fijn om mee te nemen of op je bureau in een speciaal ontworpen bamboe standaardje. Het kunstwerkje is verkrijgbaar met een houten booklet case of een speciaal ontworpen katoenen hoesje.

De prijzen zijn inclusief linnen of katoenen hoesje of smarthphonehoesje en een bamboehoudertje. Prijzen zijn tevens inclusief BTW en verzendkosten!

Eerste serie Earthphones gefotografeerd met een houten hoesje I-phone 4. Limited Edition. Nu ook in speciaal op maat gemaakte katoenen hoesjes en houdertjes om neer te zetten als een kunstwerkje of niet-digitale foto ;) Alle prijzen zijn inclusief hoesje.

Verder naar Earthphone Medium of bestel bij:

Heb je een oud hoesje dat leeg in een hoekje ergens ligt?

Geef het een tweede leven en bestel een op maat gemaakte Earthphone. Met het land of de streek waar je wil zijn, om even af te wisselen met je digitale wereld.

Inmiddels zijn er al meer dan 80 Earthphones de wereld in op hun missie om rust voor ogen en innerlijk te brengen.