THE EARTHPHONE EXPERIENCE

De wereld is weer plat geworden en we hebben het niet eens gemerkt. Omdat we het allemaal zo druk hebben met swipen, liken en appen op onze smartphone. 

Ontwikkel je eigen Earthphone met de Workshop Earthphone Experience. Een ideaal kunstwerkje om af en toe offline te zijn en te genieten van je eigen creatie vol herinneringen, om even mee af te wisselen met de digitale wereld. Laat je verrassen door onverwachte effecten van de natuurlijke materialen met behulp van Artist Intelligence.

Workshop the Earthphone Experience:
In de Earthphone Experience is het de omgedraaide wereld. Met verschillende kleuren aarde, zand, steentjes en schelpjes uit het atelier maak je jouw eigen persoonlijke Earthphone, een volwaardig en nuttig kunstwerkje. Als je van je reizen in het buitenland zand of aarde mee hebt genomen, dan kun je daar ook een snufje van meenemen voor in het kunstwerkje. Gewoon uit eigen tuin voor de homeknop kan natuurlijk ook.

De workshop wordt gegeven door Judith Dubois, de bedenker van Earthphone en winnaar van de Nieuwe Vermeer, in het gezellige atelier in Oud-West in Amsterdam, op een steenworp afstand van het Vondelpark.
De workshop duurt 2 à 3 uur, inclusief koffie en thee en/of drankje na afloop, vanaf € 75,- per persoon. Boek hieronder een workshop of vraag voor een workshop op maat:

“Ik werd helemaal blij en ontspannen van deze workshop”

“Ik ging tijdens het creëren er helemaal in op en het eindresultaat was verbluffend mooi. Dat ik dit heb gemaakt, super!”

Een creatieve workshop in het atelier van Judith! Je krijgt direct inspiratie na het zien van al haar prachtige werken. Na een heldere uitleg mochten we zelf aan de slag met al haar natuurlijke materialen. Het eindresultaat is erg mooi geworden. Enorme aanrader!

“De keuze in materialen is enorm groot in het atelier. De hele wereld is binnen handbereik.”