The Earthphone Experience

Geplaatst
Details
Start:

juni 5 - 02:00 pm

End:

augustus 7 - 04:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/the-earthphone-experience-tickets-897200259127
Organizer

Galerie Atelier Judith Dubois

Website: https://www.eventbrite.nl/o/galerie-atelier-judith-dubois-31661065853
Venue

Overtoom 213HS

213HS Overtoom, 1054 HV Amsterdam

Amsterdam, NH, NL, 1054 HV

Ontwikkel je eigen Earthphone. Laat je verrassen door de onverwachte effecten van natuurlijke materialen met behulp van Artist Intelligence.

De wereld is weer plat geworden en we hebben het niet eens gemerkt. Omdat we het allemaal zo druk hebben met swipen, liken en appen op onze platte schermpjes van de smartphone.

Ontwikkel je eigen Earthphone met de Workshop Earthphone Experience. Een ideaal kunstwerkje om af en toe offline te zijn en te genieten van je eigen creatie vol herinneringen. Of om even ermee af te wisselen met de digitale wereld. Het gaat over contact met de wereld om je heen.

Workshop the Earthphone Experience:
In de Earthphone Experience is het de omgedraaide wereld. Met verschillende kleuren aarde, zand, steentjes en schelpjes uit het atelier maak je jouw eigen persoonlijke Earthphone, een volwaardig en nuttig kunstwerkje. Als je van je reizen in het buitenland zand of aarde mee hebt genomen, dan kun je daar ook een snufje van meenemen voor in het kunstwerkje. Gewoon uit eigen tuin voor de homeknop kan natuurlijk ook.

Laat je verrassen door de onverwachte effecten van de natuurlijke materialen met behulp van Artist Intelligence. De workshop wordt gegeven door Judith Dubois, de bedenker van Earthphone en winnaar van de Nieuwe Vermeer, in het inspirerende atelier in Oud-West in Amsterdam, op een steenworp afstand van het Vondelpark.
De workshop duurt 2 à 3 uur, inclusief koffie en thee en/of drankje na afloop, vanaf € 75,- per persoon.

Earthphone Experience is een ideale workshop voor vrijgezellenfeestjes, teambuilding, verjaardagsfeestjes in hartje Amsterdam. Na afloop op verzoek een borrel of loop via Anna van den Vondelstraat het Vondelpark in voor een gezellig drankje en hapje.

Mocht je op een andere datum of tijd willen dan in de aangeboden tijdvakken, neem dan contact op via het contactformulier op de website www.earthphone.nl daar kun je ook nog meer info over het project Earthphone vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *