Samenwerking met Hoentjen Creatie

Afgelopen winter was ik op zoek naar mooie houten hoesjes voor de Earthphones en kwam ik terecht bij Hoentjen Creatie Dutch wood Design. We hadden meteen een klik door onze gemeenschappelijke drijfveren: bewondering en respect voor moeder natuur en haar grondstoffen.

Mijn kunstwerken zijn tijdloos, maar de nieuwste modellen smartphones volgen elkaar in no-time op. Dat was de aanleiding met de design hoesjes van oudere versies smartphones van Hoentjen Creatie het concept Earthphone een extra dimensie te geven: the Earthphone Experience, een workshop waarmee je je eigen Earthphone creëert.

Bovendien resulteerde het enthousiasme van Hoentjen Creatie voor de Earthphone in een speciale collectie Earthphones voor de Art Gallery Winkel Hoentjen Creatie in Deventer en online:

Welkom bij de Collectie EarthPhones: Kunst die Verbindt

Een Kunstzinnige Dialoog met de Natuur, dat is de EARTHPHONE

Bij Hoentjen Creatie geloven we dat ware rust en verbinding te vinden is in de eenvoud van de natuur. De EarthPhone, gecreëerd door Judith Dubois, is onze nieuwste aanwinst die dit idee tot leven brengt. Deze unieke kunststukjes, geïnspireerd door de vorm van een smartphone, zijn in werkelijkheid een terugkeer naar de aardse fundamenten van ons bestaan.