CONTACT

En dan is het nu tijd voor echt contact. Je bent van harte welkom in een van mijn ateliers. Je kunt me mailen of bellen met je echte telefoon.

ATELIER JUDITH DUBOIS

E-mailadres: info@earthphone.nl 

Telefoonnummer: +31(0)6-26232490

Atelier Amsterdam  Overtoom 213 hs, 1054 HV 

  


Bestel je eigen Earthphone of koop er eentje uit de collectie.

Unieke Earthphones uit collectie vanaf 75 euro per stuk. Bij bestelling van meerdere Earthphones 10% korting. 

Een Earthphone op maat laten maken in overleg: kosten vanaf 115 euro.

Een Earthphone op maat met je eigen verzamelde aarde: Prijs in overleg.

Bij bestelling vanaf 20 Earthphones voor b.v. een relatiegeschenk: ontwerp en prijs in overleg.

Heb je een oud hoesje dat leeg in een hoekje ergens ligt?

Geef het een tweede leven en bestel een op maat gemaakte Earthphone. Met het land of de streek die je graag ziet, om even af te wisselen met je digitale wereld.


WIE MAAKT HET?

Judith Dubois (1966) vertrok als jonge vrouw naar Toscane om zich daar te specialiseren in modeltekenen en het restaureren van eeuwenoude fresco's. Landschappen hebben haar altijd mateloos gefascineerd en al die voorliefdes bij elkaar, kwamen prachtig samen in haar befaamde zandschilderijen. De aarde in al haar verschijningsvormen vormt sindsdien de rode draad door al haar werk, ze exposeert in Duitsland, Zwitserland, België en Nederland en werkt met liefde aan opdrachten en vrij werk vanuit haar atelier in hartje Amsterdam.

LAATSTE BERICHTEN IN ONZE BLOG

Ontdek het laatste nieuws
 

Afgelopen weekeinde vielen de Earthphones en Earthpads in goede aarde! Ze waren te zien en te voelen op de Art Peperkamp Luxury Gifts Fair in Zuid-Limburg.

De speciaal ontworpen Earthphone "Justdiggit" is met veel plezier en dank in ontvangst genomen door de organisatie Justdiggit met als slogan: Cooling down the planet! past perfect bij Earthphone : Cooling down the people!

De nieuwe collectie is geïnspireerd op een fantastische week in de Cinque Terre en het werken met bladgoud op een vitrinekast voor Pertijs in Breda.